info nobo.ro & forum

Informatii generale legate de site.

Moderator: Zechz

info nobo.ro & forum

Mesajde Zechz » 08/Dec/2009 6:21 am

nobo.ro a inceput ca un proiect in septembrie 2007.. era menit ca un loc unde poti spune ce ai pe creier fara a fi judecat de catre cei din jur.

cei ce au scris nu au fost criticati direct dar site-ul a primit in timp critici atat constructive cat si distructive.
toate bune si frumoase, nu s-a suparat nimeni.

pentru ai' mai paranoici dintre voi va asigur ca ip-ul dumneavoastra nu ne intreseaza si nici nu este retinut nicaieri. (am auzit-o de prea multe ori)

dupa o (lunga?) perioada de timp am decis sa redeschidem si forumul.

site-ul a primit si el un mic update (care nu este tocmai optimizat pentru versiunile mai vechi de internet explorer, anume IE6, deci o sa aveti probleme daca nu folositi IE7+ , Firefox, Opera etc.)

ne puteti contacta oricand pe adresa contact [at] nobo . ro - sau lasa un mesaj aici
nobo ma d'aici.
Zechz
shinigumybear
shinigumybear

Re: info nobo.ro & forum

Mesajde Zechz » 14/Dec/2009 2:38 am

despre forum, pt moment sunt dezactivate pozele in semnaturi, limita este de 3 smilies per post iar postatul se face doar odata la 20 de secunde.

rank-ul este updatat la 20, 75, 150 respectiv 400 de posturi .

cei care vor trece de 450 de posturi pot cere custom rank si poate niste pisici mai intresante

cei care spameaza vor fi avertizati, 3 abateri si pierd privilejul de a mai posta sau viziona site-ul.
nobo ma d'aici.
Zechz
shinigumybear
shinigumybear

Mesajde Zechz » 11/Feb/2010 3:30 pm

Hostul nostru drag a avut o pana aseara (10 Feb) si cum nicio pana nu e fara pagube au reusit sa piarda toate datele din ultima luna revenind la un backup de prin ianuarie.

Pentru ca toti stim ca un backup se face lunar si nu deloc mai recent. :|
Nice job guys.
nobo ma d'aici.
Zechz
shinigumybear
shinigumybear

Mesajde Zechz » 17/Feb/2010 10:35 pm

Hostul a cazut din nou iar nobo va fi gazduit in curand de altcineva.
nobo ma d'aici.
Zechz
shinigumybear
shinigumybear

Înapoi la Info